Kompresjonsstrømper i nettbutikk

Banda er en norsk kjede med rundt 50 frittstående butikker med til sammen rundt 200 helsearbeidere over hele landet. Hos oss finner du kompresjonsstrømper i vår nettbutikk, i tillegg til i våre butikker.

Vi er opptatt av kvalitet på våre kompresjonsstrømper når folks helse er viktig. Derfor samarbeider vi kun med anerkjente produsenter. I kategorien kompresjonsstrømper benytter vi oss av produkter fra leverandørene Jobst og Mediven. I vårt produktsortiment for kompresjonsstrømper finner du knestrømper, lårstrømper, reisestrømper, strømpebukse i tillegg til kompresjonsbind og annet tilbehør. Dette for å kunne lindre klassiske plager i føtter og ben best mulig. Vi hjelper deg med å finne det beste alternativet.

Service og solid rådgivning leder til den rette kompresjonsstrømpen
Vi har samtalerom i alle våre butikker. Her kan du snakke om din situasjon, om årsaker og muligheter. Du får hjelp til valg av kompresjonsstrømper, tilpasning og opplæring i bruk. Alle forandrer seg med tiden, og det vil bli nødvendig med justeringer av det utstyret du bruker, det er en naturlig del av vår service og ekspertise.

Du kan også kjøpe produktene direkte i vår nettbutikk!

Copyright © 2019 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.