Nettbutikk med medisinske kompresjonsstrømper

Sliten i beina etter en lang dag? Har du åreknuter? Er du gravid? Blir du ofte hoven i føttene, anklene og leggene? Da bør du ta kompresjonsstrømpene fatt!

Omlag halvparten av voksne menn og kvinner i vår del av verden opplever smerter, ubehag eller uro i bena på grunn av åreknuter, dårlig blodsirkulasjon eller venøse plager. Dette viser forskning fra en rekke studier og undersøkelser. Heldigvis kan man forebygge og redusere omfanget av plagene ved hjelp av kompresjonsstrømper som hjelper bena med å opprettholde blodgjennomstrømningen slik at du unngår stillestående blod.

Stort utvalg som dekker de fleste plager
Kompresjonsstrømper finnes i utallige variasjoner og utførelser, fra spesialtilpassede medisinske kompresjonshjelpemidler til elegante strømpebukser med kompresjon og Swarovski-krystaller. Alle er tilpasset ulike behov og bruksområder, og det finnes ingen «universalstrømpe». Derfor fører Banda mer enn 20 varianter i ulike utførelser, lengder, tykkelser, farger og kompresjonsgrad, fra nøye utvalgte leverandører.

Banda er en frittstående kjede med rundt 50 frittstående butikker. Våre kompresjonsstrømper er også tilgjengelig for privatpersoner.

Copyright © 2019 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.