Betingelser bestilling reseptskjema

Før du sender inn din bestilling på klargjøring av e-resept må du bekrefte at du har lest og godtatt vilkårene ved bruk av bestillingsløsningen på denne siden.

Behandling av din resept
Personalet i din valgte bandagist går inn i Reseptformidleren via eget system, for å gjøre i stand bestillingen din i henhold til dine gyldige resepter.

Personalet kan kontakte forskrivende lege dersom det er forhold som må avklares. Vi behandler resepten din så snart vi har mulighet. Du får beskjed når bestillingen er klar. 
Dersom det er avvik mellom innholdet i bestillingen din og dine gyldige resepter i Reseptformidleren, vil vi be deg om å ta kontakt med legen din.

Uthenting
Ved uthenting av e-resept må du ha med deg legitimasjon. 

Barn
Du kan sende inn bestilling på klargjøring av e-resept for egne barn frem til de er 16 år.

Reise
Henter du medisiner/utstyr på blå resept kan du bare få dette for tre måneders forbruk. Dersom du skal ut å reise og skal ha med deg medisiner/utstyr for inntil ett år må du spesifisere at du skal på reise og hvor lenge i kommentarfeltet.

Personvern
Ved å benytte våre tjenester aksepterer du behandling av dine personopplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring. Vi behandler kun personopplysninger som oppgis til oss og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

 

Copyright © 2023 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.