Kjøpsbetingelser

Nettbutikken er for både privatpersoner og bedrifter i Norge.

Betalingsmuligheter:
Sikker betaling med Klarna kassa. Velg mellom kort, faktura og del opp betalingen.

Levering og frakt:
Leveringstid er typisk 1-4 virkedager (avhengig av avstand), enkelte strøk 4-5 virkedager. Lenger leveringsstid kan forekomme hvis varen er ikke på lager. Vi leverer i hele fastlands-Norge. (Ikke Svalbard).

Ved bestilling over kr 1000, – er det gratis frakt.
Ved bestilling under kr. 1000, – er porto kr 129, –

Dellevering kan forekomme.

Vi tar forbehold om dobbeltbestilling og på varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen. Skulle dette skje vi vil kontakte deg.

Angrerett / kansellering av ordre:
Du har etter kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt varen. Ved retur skal varen være hel og ubrukt og jeg original emballasje.

Angreretten gjelder ikke avtaler om levering av forseglede varer som for helse eller hygiene ikke er egnet for retur, og hvor forseglingen er brutt etter levering. (Eksempelvis puter, madrasser, undertøy, badetøy og andre intimprodukter.) Angreretten gjelder ikke når noe er spesiallaget utifra dine valg, f,eks spesialmål på madrasser m.m. Angreretten gjelder ikke for medisinsk utstyr eller medisinsk forbruksmaterialer.
Kjøper betaler returomkostningene. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

Reklamasjonsrett:
Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt. Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet, kvitter for mottak med forbehold. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur / erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e).

Vi tar forbehold om at fargen kan avvike fra foto.

Priser:
Priser oppgitt i nettbutikken inkluderer moms.
Vi tar forbehold om feilprising av varer. Skulle dette skje vil du bli kontaktet og få mulighet til å heve kjøpet. Ansvarlig for kredittkorttransaksjon, reklamasjoner, retur mm: Vilkårene gjelder for den valgte butikken. Den valgte butikken har det fulle tekniske og juridiske ansvaret for sin virksomhet.

Personopplysninger:
Ved å bruke våre tjenester aksepterer du behandling av dine personopplysninger som beskrevet i vår personvernerklæring . Vi behandler kun personopplysninger som er oppgitt til oss og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Minimumsalder:
For å kunne håndtere vår nettbutikk må du fylle 16 år. Kredittkjøp kan kun utføres av personer over 18 år. 

Copyright © 2019 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.