Hva er Banda

Kjeden med den store kompetansen

Banda er en norsk kjede med rundt 50 frittstående butikker, med til sammen rundt 200 helsearbeidere over hele landet. Det er de lokale eierne av butikkene som eier kjeden.

Vi er offentlig godkjent for utlevering og tilpasning av sykepleieartikler og næringsmidler på blåresept, samt brystproteser etter rekvisisjon. Hos oss kan du levere din blåresept innen urinlekkasje / inkontinens, urinretensjon / kateter, stomi, stomiutstyr, ernæring, sårutstyr godkjent av HELFO, diabetes utstyr og hoftebeskytter.

Bandabutikkene har også et stort utvalg helserelaterte produkter. Butikken driver en omfattende informasjonsvirksomhet, opplæring og personlig oppfølging av den enkelte bruker / pasient.

Vi har tid til deg!

Banda skal være et kvalitetsstempel, slik at du vet at du får den nødvendige hjelpen når du kommer til oss.

Helsearbeider med butikk og rådgivning:
En bandagist er ofte en helsearbeider som driver butikk med salg av helseartikler, formidling av produkter på blåresept, informasjon og brukerstøtte.

Individuell veiledning:
Vi har samtalerom i alle butikker, hvor du kan snakke om din situasjon, om årsaker og muligheter. Du får hjelp til valg, tilpasning og opplæring i bruk.
Alle forandrer seg med tiden, og det vil bli nødvendig med justeringer av det utstyret du bruker, det er en naturlig del av vår service og ekspertise.
Bandagisten har taushetsplikt og vil behandle alle opplysninger konfidensielt.

Kompetanse:
Når du kommer til en Banda butikk skal du vite at du får den nødvendige hjelpen du er ute etter.

Utvalg:
Bandabutikkene har fokus på din helse og fører de ledende merkene fra de beste og mest seriøse produsentene. Du skal vite at når du kommer til oss så finner du de beste produktene.

Vårt personale vil sammen med deg finne det som er best for deg, fra hodet og ned til ytterst på tærne.

Copyright © 2019 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.