Kjøpsbetingelser

Nettbutikken er for både privatpersoner og bedrifter i Norge.

Betalingsmuligheter med Klarna:

Sikker betaling med Klarna. Velg mellom å betale med kort eller følgende alternativer:

Kjøp først. Betal senere.

Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Vi kaller det prøv først, betal senere. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer.

Del opp betalingen 3-36 måneder finansiering

Velg å betale senere med finansiering og velg din foretrukne betalingsplan.

Levering og frakt:

Leveringstid er typisk 1-4 virkedager (avhengig av avstand), enkelte strøk 4-5 virkedager. Lenger leveringsstid kan forekomme hvis det ikke er på lager. Vi leverer i hele fastlands-Norge. (Ikke Svalbard).

Ved bestilling over kr 1000, – er det gratis frakt. *
Ved bestilling under kr. 1000, – er porto kr 129, –
*Frakt kan tilkomme på enkelte store/tunge kapitalvarer. Det fremkommer i tilfelle på det enkelte produkt.

Dellevering kan forekomme.

Vi tar forbehold om dobbeltbestilling og varer som kan sendes ut selv om det ikke kan vises på forskjellige steder. Skulle dette skje vi vil kontakte deg.

Angrerett / kansellering av ordre:

Du har etter kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt varen. Ved retur skal varen være hel og ubrukt og være i originalemballasje.

Angreretten kan ikke benyttes på produkter som for helse eller hygiene ikke er egnet for retur eller på produkter hvor forseglingene er brutt etter levering. (Eksempelvis puter, madrasser, undertøy, badetøy, strømper, bandasjer og andre intimprodukter.) Angreretten kan ikke benyttes på produkter som er spesiallaget utifra egne valg, f, eks spesialmål på madrasser mm. Angreretten kan ikke benyttes på medisinsk utstyr eller medisinsk forbruksmateriell.
Kjøper betaler returomkostningene. Retur av varer må avtales med den butikken du har fått tilsendt varer fra før du kan sende i retur. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Ved retur av uavhentede pakker refunderer kun beløpet for produkter og ikke frakt.

Reklamasjonsrett:

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt. Hvis det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet, kvitter for mottak med forbehold. Ta så kontakt slik at vi kan bli enige om retur / erstatning av varen. Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen (e).

Vi tar forbehold om at fargen kan avvike fra foto.

Priser:

Priser oppgitt i nettbutikken gjelder på nett og prisene kan variere i den fysiske butikk. Vi tar forbehold om feilprising av varer. Skulle dette skje vil du bli kontaktet og få mulighet til å heve kjøpet. Ansvarlig for kredittkorttransaksjon, reklamasjoner, retur mm: Vilkårene gjelder for den valgte butikken. Den valgte butikken har det teknisk og juridisk ansvarlig for sin virksomhet. 

Personopplysninger:

Ved å bruke tjenestene som aksepteres behandling av dine personopplysninger som er skrevet i vår personvernerklæring . Vi behandler kun personopplysninger om hva som er oppgaven til oss og noe som måtte være behov for når vi skal utføre den plikt som er over deg.

Minimumsalder:

For å kunne håndtere vår nettbutikk må du fylle 16 år. Kredittkjøp kan kun brukes av personer over 18 år. 

Copyright © 2023 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.