For helsepersonell

Bandakjeden er en norsk kjede med butikker over hele landet. Butikkene formidler sykepleieartikler og næringsmidler på blåresept. Hos Banda finner du også helseartikler for forebygging og velvære, samt utstyr til deg som jobber i helsevesenet. Alt fra arbeidstøy, støtte- og kompresjonsstrømper, sko, søsterur/pulsklokker, sakser, navneskilt, m.m. Det er de enkelte butikkene som er eiere av kjeden.

I samråd med deg

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å holde seg oppdatert på alle hjelpemidler og refusjonsberettigede sykepleieartikler; det er vår spesialitet.

Vi i Banda vil alltid være oppdatert på hvilke produkter som finnes på markedet. Vi ønsker å være en naturlig samarbeidspartner for deg.

La oss bli din støttespiller som til en hver tid gir dine pasienter gode råd og oppfølging.

Vår kompetanse

Bandas grunnfilosofi er at vi skal ha faglig dyktige medarbeidere som kan gi den beste oppfølgingen og servicen til pasientene. Vi finner og tilpasser det riktige produktet til din pasient, samt informasjon, opplæring og oppfølging av den enkelte pasient, pårørende og lokalt helsepersonell.

Den typiske Banda-butikk

 

Alle Banda-butikker er norskeide og en naturlig del av lokalsamfunnet. Vi er der pasientene bor. Vi har fokus på nærhet, tilgjengelighet og en god kontakt med primærhelsetjenesten samt lokale pasientorganisasjoner. For at pasienten skal føle seg godt ivaretatt, har bandagisten et eget samtalerom der pasienter og pårørende kan ha en samtale rundt sin situasjon. Hjemkjøring av varer; en selvfølge!

Banda-butikkene er offentlig godkjente leverandører av sykepleieartikler, næringsmidler og brystproteser etter
§§ 5-14, 5-22 og 10-7i.


Bandakjeden er en norsk kjede med mer enn 50 butikker over hele landet.  Butikkene formidler sykepleieartikler og næringsmidler på blåresept. Hos Banda finner du også helseartikler for forebygging og velvære, samt utstyr til deg som jobber i helsevesenet.

Det er de enkelte butikkene som er eiere av kjeden.

Copyright © 2023 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.