Tempur® overmadrass Pro Plus Smartcool - 8 cm

11 195,-
På lager
Leverandør:
Enhet: 1 stk

Gjør deg klar for kjøligere, komfortabel og mer avslappende søvn. For å revitalisere din nåværende madrass, legg til en TEMPUR Pro® SmartCool™ Overmadrass til en hvilken som helst soveflate eller madrass i god stand, for et helt nytt nivå av komfort og støtte. Laget av helt nye TEMPUR® Advanced Material som avlaster 20 % mer trykk*, absorberer mer bevegelse og tilpasser seg enda bedre. Milliarder av ultrasensitive celler inni tilpasser seg din unike vekt, form og varme. I tillegg er den innovative SmartCool™️-teknologien i trekket som er lett å vaske, kjølig å ta på og absorberer overflødig varme for å holde deg frisk... For ekte, avslappende søvn.

TEMPUR-materialet former og tilpasser seg eksakt din kroppsform og gir støtte slik at du kjenner deg vektløs. Det unike TEMPUR-materialet er mykt der du vil ha det og fast der det behøves, slik at du kan våkne opp uthvilt og klar for dagen som venter. Materialets trykkavlastende egenskaper gir kroppen din fullstendig støtte og komfort, hjelper deg å sovne raskere, og reduserer ditt behov for å snu og vende på deg. Det absorberer bevegelse fra din partner, så dere forstyrrer hverandre mindre. Hvordan TEMPUR®-materialet fungerer er komplekst, men hva det gjør, er enkelt: Hjelper deg å sove bedre, lengre og dypere.

Tenk å ligge på et underlag som gjør at du føler deg helt avslappet, nesten som om du svever på en sky. Det er følelsen du får av Tempur-produkter, som former seg eksakt etter din kroppsform, vekt og varme. Den unike støtten som får deg til å føle deg vektløs, er ikke tilfeldig. Tempur er nemlig utviklet fra romteknologi, og de trykkavlastende madrassene og putene er de eneste som er anerkjent av selveste NASA.

  • MADE IN GREEN by OEKO-TEX
  • Oeko-tex Standard 100

Leveringstid er fra 2-12 uker avhengig av produktvalg.

Copyright © 2023 Bandagistkjeden AS. All rights reserved.